Gegarandeerd nieuw publiek

Download de brochure

Standwerker

Laat de bezoekers van een beurs, braderie of fair direct kennis maken met uw producten door het inzetten van een standwerker. Deze enthousiaste verkoper spreekt passanten aan over uw product of dienst. Met humor en overtuigingskracht maakt hij van voorbijgangers bezoekers. Een publiek creëert vanzelf een groter publiek. Mensen zijn nieuwsgierig van aard.

Tipje van de sluier De standwerker lokt de eerste bezoekers door een praatje met ze aan te gaan en een tipje van de sluier te geven om de nieuwsgierigheid te wekken. Met demonstraties laat hij de kracht van het product zien. Door de klanten te roeren, boeien en laten lachen houdt hij de aandacht vast, tot hij afsluit met de prijs van deze geweldige aanbieding. Over de exacte aanpak maken wij met elkaar afspraken.

Specifieke eisen

In het bestand van Beursbemanning zitten verschillende standwerkers met alle hun eigen specialiteit, van kok tot demonstrateur. Want dit gaat om een uitzonderlijk vak waar hele specifieke eisen aan worden gesteld. Er word veel van de standwerker verwacht; op theatrale wijze presenteert hij/zij een product. Onze standwerkers zijn alle in het bezit van een Persoonscertificering Standwerker. Samen zorgen wij voor een optimale promotie passend bij u en uw doelgroep!

Neem contact met ons op voor meer informatie, wij adviseren u over de mogelijkheden ook in combinatie met andere diensten van Beursbemanning.

Contactgegevens