Gegarandeerd nieuw publiek

Download de brochure

Standwerker

Laat de bezoekers van een beurs, braderie of winkel direct kennis maken met uw producten door het inzetten van een standwerker. Deze enthousiaste verkoper spreekt passanten aan over uw product of dienst. Met humor en overtuigingskracht maakt hij van voorbijgangers bezoekers. Een publiek creëert vanzelf een groter publiek. Mensen zijn nieuwsgierig van aard. Productdemonstratie vindt niet alleen plaats op een beurs, maar kan ook in een winkel of een winkelketen.

Productdemonstratie
De standwerker lokt klanten in de winkel met een praatje. Hij of zij geeft een tipje van de sluier om nieuwsgierigheid op te wekken. Wanneer er een publiek ontstaat, laat hij met demonstraties de kracht van het product zien. Door de klanten te roeren, boeien en laten lachen houdt hij de aandacht vast, tot hij afsluit met de prijs van deze geweldige aanbieding.

Dit is slechts een voorbeeld van een winkeldemonstratie, over de exacte aanpak maken wij met elkaar afspraken. We kijken naar uw onderneming en de mogelijkheden. Samen komen we tot de juiste aanpak voor instore demonstratie, wellicht in combinatie met bijvoorbeeld een hostess inhuren of het inzetten van een promotieteam.

Specifieke eisen
In het bestand van Beursbemanning zitten verschillende standwerkers met alle hun eigen specialiteit, van demonstratiekok tot andere instore demonstrateurs. Want dit gaat om een uitzonderlijk vak waar hele specifieke eisen aan worden gesteld. Er word veel van de standwerker verwacht; op theatrale wijze presenteert hij of zij een product. Onze standwerkers zijn alle in het bezit van een Persoonscertificering Standwerker. Samen zorgen wij voor een optimale productpromotie passend bij u en uw doelgroep!

Contactgegevens