Uw eigen promotie team

Download de brochure

Promotiemedewerkers

Een persoonlijke benadering is een effectieve wijze om uw product of dienst aan de man te brengen. Daarom is een promotieteam inhuren zeer interessant. Onze promotie dames of heren zorgen ervoor dat een persoon niet om de boodschap heen kan. De wijze is alleen effectief wanneer het wordt uitgevoerd door een representatieve en intelligente promotiemedewerker. Iemand die weet hoe je iemand moet aanspreken door te kijken naar de lichaamstaal. Enthousiasme en kennis houden de aandacht vast. Onze promotiemedewerkers voldoen hieraan.

Passend bij uw onderneming
In ons bestand zitten ruim honderd promotiemedewerkers met verschillende achtergronden. Eén promotiemedewerker inhuren is mogelijk, maar het kan ook een heel promotieteam zijn. Door het brede bestand zijn wij in staat om promotie dames of heren in te zetten passend bij uw onderneming. Onze promotiemedewerkers kunnen ingezet worden voor het uitdelen van flyers of samples, het werven van leden, het maken van foto’s of verkopen van uw product of dienst. De promotie dames of heren via Beursbemanning zijn allen klantgericht, klantvriendelijk en betrouwbaar.

Promotiecampagne
Een promotiecampagne is het meest effectief als de doelgroep en aanpak voor de promotie dames en heren concreet zijn. Beursbemanning denkt graag met u mee. Dit vertalen wij in een heldere briefing voor onze promotiemedewerkers, zodat de plan van aanpak en het uiteindelijke doel van de campagne duidelijk is. Naar aanleiding van uw wensen, zullen wij het ideale promotieteam voor u samenstellen om uw campagne tot een succes te maken! Het juiste promotieteam inhuren doet u via Beursbemanning.

Contactgegevens