Uw eigen promotie team

Download de brochure

Promotiemedewerkers

Een gemotiveerd promotieteam zorgt voor een persoonlijke benadering naar de toekomstige klant. De promotiemedewerkers brengen op een effectieve wijze uw product of dienst aan de man. Het juiste promotieteam vindt u bij Beursbemanning. Een door ons ingezet promotieteam zorgt ervoor dat een persoon niet om de boodschap heen kan. De wijze is alleen effectief wanneer het wordt uitgevoerd door representatieve en intelligente promotiemedewerkers. Dit zijn enthousiaste mannen en vrouwen die weten hoe je iemand moet aanspreken door te kijken naar de lichaamstaal. Enthousiasme en kennis houden de aandacht vast. Onze promotiemedewerkers voldoen hieraan.

Promotieteam inhuren
In ons bestand zitten ruim honderd promotiemedewerkers met verschillende achtergronden. Samen vormen zij een perfect promotieteam. Eén promotiemedewerker inhuren is uiteraard ook mogelijk of een duo. Door het brede bestand zijn wij in staat om een promotieteam of enkele promotiemedewerkers in te zetten passend bij uw onderneming. Alle promotiemedewerkers zijn geselecteerd na een zorgvuldige sollicitatieprocedure. Onze promotiemedewerkers kunnen ingezet worden voor het uitdelen van flyers of samples, het werven van leden, het maken van foto’s of voor de verkoop van uw product of dienst. Alle promotiedames en promotieheren via Beursbemanning zijn klantgericht, klantvriendelijk en betrouwbaar. Het werken met een promotiebureau zorgt voor flexibiliteit.

Promotiecampagne
Een promotiecampagne is het meest effectief als de doelgroep en aanpak voor het promotieteam concreet is. Beursbemanning denkt graag met u mee. Dit vertalen wij in een heldere briefing voor onze promotiemedewerkers, zodat de plan van aanpak en het uiteindelijke doel van de campagne duidelijk is. Naar aanleiding van uw wensen, zullen wij het ideale promotieteam voor u samenstellen om uw campagne tot een succes te maken! Het juiste promotieteam inhuren doet u via Beursbemanning.

Contactgegevens