Omzet verhogen in uw eigen winkel

Download de brochure

Demonstraties

Demonstraties zijn een goed instrument om nieuwe kopers kennis te laten maken met uw product of dienst. Denk hierbij aan kookdemonstratie, productdemonstraties, sampling of tastings. Zo ervaart hij/ zij zelf hoe het werkt, of in het geval van een tasting hoe lekker iets is. Onbekend maakt onbemind. Voorkom dit door bezoekers bekend te maken met het nieuwe product.

Contact leggen
Onze demonstrateurs onderscheiden zich door hun goede communicatieve vaardigheden en productkennis. Het is hun taak om persoonlijk contact te leggen met de klant. Een demonstratie trekt de aandacht van nieuwsgierige passanten. Door het zelf te ervaren, zullen zij eerder overgaan tot de aankoop. Een goed uitgevoerde demonstratie kan de verkoop daarom enorm bevorderen, ook op langere termijn.

Alle winkels
Bij de uitvoering van een winkeldemonstratie kan worden gedacht aan een supermarkt, bouwmarkt, wit- en bruingoedketen, tuincentrum en warenhuis. Eventueel met uitbreiding van een eigen ‘pop-in-store’, dat is een kleine en mobiele winkel in de huisstijl van het product of de dienst. Wij denken graag met u mee en adviseren over de mogelijkheden. Wij zijn bekend met de kracht van deze klantbeleving.

Productdemonstraties

Maar liefst 80% van de aankopen wordt pas in de winkel besloten. Daarom is het van groot belang dat uw product bij de consument onder de aandacht wordt gebracht. Een goede manier hiervoor is het houden van productdemonstraties. Een demonstratie is de perfecte manier om uw product op een kwalitatieve wijze onder de aandacht van de consument te brengen.

Actief ervaren
Bij een productdemonstratie laat een ervaren medewerker aan het winkelend publiek zien hoe uw product werkt en wat de voordelen van uw product zijn. De consument krijgt de gelegenheid uw product actief te ervaren door het aan te raken, te gebruiken en eventueel te ruiken of te proeven. Bij twijfel over de aankoop geeft onze getrainde medewerker de klant het laatste zetje in de goede richting. Succes gegarandeerd!

Tasting

Tastingcampagnes zijn een goede methode om de consument kennis te laten maken met uw (nieuwe) product. 'Wat de boer niet kent, eet hij niet': hoe gedoodverfd dit spreekwoord ook is, bij het uitkiezen van een product kiest de consument het product waar hij ervaring mee heeft. Daarom is het van groot belang dat de consument uw product zelf proeft en op die manier ervaart hoe lekker uw product is. Op deze manier zal de consument worden aangemoedigd uw product zelf ook aan te schaffen. Tastingcampagnes kunnen plaatsvinden op iedere gewenste locatie: op drukke plekken in de stad, op beurzen of evenementen, maar ook in een winkel waar uw product wordt verkocht.

Product overtuigt
Ons tasting team overhandigd kleine hapjes aan passanten. Op deze manier wordt de consument aangemoedigd zelf te ervaren hoe lekker uw product is. Het product krijgt nu de gelegenheid de consument te overtuigen, maar voor wie wat meer overtuigingskracht nodig heeft, kunnen onze medewerkers alles vertellen over de ingrediënten en eventueel de (bijzondere) bereidingswijze. Enthousiasme, humor en accurate kennis zijn hierbij de sleutel.

Kookdemonstraties

Kookdemonstraties kunnen worden gehouden voor het onder de aandacht brengen van keukenapparatuur of een product dat wordt gebruikt bij de bereiding. Door het uitvoeren van kookdemonstraties kan het publiek zien hoe uw product gebruikt wordt en welke resultaten er worden behaald. Ook kan de consument na afloop van de demonstratie een hapje proeven. Tijdens de demonstratie krijgt de consument veel productinformatie. Dit maakt de keuze om uw product aan te schaffen makkelijker: de consument is er nu immers mee bekend en heeft zelf gezien en geproefd hoe goed uw product is. Kookdemonstraties kunnen op verschillende plekken plaatsvinden, namelijk op de winkelvloer, maar ook op beurzen of evenementen.

Zowel kok als verkoper
Voor de kookdemonstraties hebben we personeel in dienst dat zowel professioneel kok is als verkoper. Deze combinatie zorgt voor het grote succes van kookdemonstraties. Tijdens het bereiden van uw product zal de demonstrateur de consument alles vertellen over de specifieke kenmerken van uw product. Dat kan bijvoorbeeld gaan om bereidings- of gebruiksgemak, veelzijdigheid, gezondheid en natuurlijk de heerlijke smaak. Met professionaliteit, productkennis, humor en overtuigingskracht wordt uw product tijdens de kookdemonstratie op een passende manier aan de man gebracht, namelijk vanuit de keuken!

Contactgegevens