Veelzijdig Actief Betrokken Persoonlijk. 

Download de brochure

Over ons

Beursbemanning is een veelzijdig promotiebureau wat zich onderscheidt door net een stapje verder te gaan. Wij denken met u mee over de invulling van uw project en houden van een actieve en persoonlijke manier van werken. Door deze manier van werken zijn wij het visitekaartje van uw bedrijf. Bij Beursbemanning is de klant weer koning. Door onze brede ervaring in de branche en ons uitgebreide dienstenpakket kunnen wij onze opdrachtgevers een totaal concept bieden en u dus optimaal adviseren. Wilt u alleen een promotieteam inhuren of wilt u het gehele project uit handen geven, niets is ons te gek. U kunt bij ons terecht voor een professionele en enthousiaste aanpak en uitvoering. Korte lijnen, eerlijke dienstverlening en een transparante werkwijze staan bij ons hoog in het vaandel. “Zolang wij een klant gelukkig maken heeft werken zin!”

Doel

Met Beursbemanning gaan we terug naar de basis, daar waar de klant koning is en ook de werknemers zo behandeld worden. Wij gaan voor eerlijke dienstverlening en hebben daarom een transparante werkwijze. Hiermee willen wij het benaderen van een beurs of een andere vorm van promotie toegankelijk maken voor ieder bedrijf, groot of klein, met of zonder beurservaring. Beursbemanning weet na jaren van ervaring wat het kan betekenen voor een bedrijf om zich te profileren op een evenement. Dit leidt tot nieuwe klanten, een breder netwerk en natuurlijk een grotere naamsbekendheid voor onze opdrachtgevers.

Maatwerk

Beursbemanning is er voor bedrijven met jaren aan beurservaring en voor ondernemers voor wie de beurs nog een onbekend terrein is. Wilt u alleen promotiemedewerkers inhuren of wilt u het gehele project uit handen geven, niets is ons te gek u kunt bij ons altijd terecht voor een professionele aanpak en uitvoering. Wij leveren uitsluitend maatwerk voor iedere vorm van promotie. Door ons brede bestand aan medewerkers is de diversiteit in ervaring enorm. Zo zijn er medewerkers met ruime ervaring in onder meer horeca, catering, administratie, merchandising, flyeren, gastheer en gastvrouw en hostess. Zij promoten uw diensten op gepaste wijzen.

Werkwijze

Wij komen bij u langs om kennis te maken met u en het bedrijf. Alleen met een duidelijk bedrijfsprofiel kan worden meegedacht aan de invulling van het project. De diensten van Beursbemanning worden uitvoerig besproken. Gezamenlijk wordt gekeken naar de mogelijkheden om uw project tot een succes te maken. Gedurende het hele traject nemen wij alle zorg uit handen. Na afloop van het project volgt er altijd een persoonlijk gesprek over de geleverde diensten en het behaalde resultaat. Wij zien uit naar een langdurige samenwerking.