Proeven Voelen Beleven

Download de brochure

Sampling

Sampling is de ideale manier om consumenten uw nieuwe product te laten beleven. Nieuwe of onbekende producten zijn soms lastig aan de man te brengen: onbekend maakt immers onbemind. Samplingcampagnes zorgen ervoor dat de consument op een prettige en laagdrempelige manier kennis maakt met uw (nieuwe) product, door het simpelweg zelf te ervaren. Een positieve ervaring maakt van de passant een nieuwe klant.

Sampling team
Een sampling team kan worden ingezet voor het uitdelen. In opvallende kleding lopen zij rond en trekken de aandacht van het publiek. Met humor en overtuigingskracht moedigen onze promotiemedewerkers van het sampling team de consument aan om het product na een prettige eerste ervaring zelf te gaan gebruiken. De kracht van sampling ligt dan ook in de interactieve face-to-face communicatie, dit is waar onze medewerkers in uitblinken.

Door heel Nederland
Samplingcampagnes kunnen op iedere gewenste locatie plaatsvinden: op beurzen of evenementen, maar ook in winkelstraten of op drukbezochte plaatsen in heel Nederland. Denk bijvoorbeeld aan een festival of pretpark. Alles passend bij uw doelgroep, waar bevinden uw klanten zich? Wij denken graag met u mee en samen kijken we naar de mogelijkheden. Onze medewerkers komen uit heel Nederland en kunnen in heel het land worden ingezet.

Sampling kan ook worden aangeboden in combinatie met een kookdemonstratie. De geur, de vertoning en de interactie wekken interesse. Proeven maakt deze ervaring compleet. Kijk voor meer informatie over kookdemonstraties of andere vormen van productdemonstraties op

Contactgegevens