Een beter rendement uit uw beursstand

Download de brochure

Standbouw

De perfecte standindeling weerspiegelt uw onderneming. Door onder meer de huisstijl door te voeren in uw stand zal dit zorgen voor herkenning op de beurs of ander evenement. De indeling en opbouw is daardoor wel degelijk van belang. Dit zorgt ervoor dat belangstellenden u kunnen vinden, maar ook dat het interesse wekt bij het publiek dat u nog niet kent.

Observeren
Beursbemanning heeft al vele beurzen en daardoor ook stands bezocht. Door aandachtig te observeren weten wij waar een aantrekkelijk ogende stand aan moet voldoen. Dat ligt niet alleen aan de locatie, maar vooral aan de opbouw. Wij leggen onze ervaring voor en combineren dat met uw wensen. Samen komen we tot een passend ontwerp.

Specificatie

Doordat Beursbemanning samenwerkt met verschillende partijen kunnen wij een scherpe offerte neerleggen. Dit zijn betrouwbare en eerlijke standbouwers met een ruim assortiment waar wij al eerder zaken mee hebben gedaan. Alle hebben hun eigen specificatie, wij kijken welke het beste bij uw onderneming past. Hierdoor is op het gebied van standbouw bij Beursbemanning heel veel mogelijk. Wij helpen u graag verder en garanderen een goede afhandeling!

Neem contact met ons op voor meer informatie, wij adviseren u over de mogelijkheden ook in combinatie met andere diensten van Beursbemanning.

Contactgegevens