Gastvrij Representatief Klantvriendelijk

Download de brochure

Hostesses

Ontvangen van gasten is niet het enige wat een hostess voor een bedrijf kan betekenen. Een hostess inhuren kan voor een beurs of evenement zeer interessant zijn. Met een open en toch proactieve houding zijn de promotie dames of heren het eerste aanspreekpunt van een bezoeker. Dit kan worden uitgebreid met het introduceren van een nieuw product of dienst of de bezoekers begeleiden naar de stand voor meer informatie. Voor feestelijke gelegenheden zorgt een professionele hostess voor een passend entree. We hebben een breed inzetbaar team.

Eerste indruk
Gastvrouw inhuren/ hostess inhuren? Alle hostesses van Beursbemanning zijn representatief, resultaatgericht en klantvriendelijk. Met deze eigenschappen laat een hostess en/of gastvrouw een positieve eerste indruk achter, niet over zichzelf, maar over de onderneming. Wij werken met ervaren hostesses, het zijn gedreven promotie dames en heren met een doeltreffende attitude. Zij zijn flexibel zowel in uren als in het werkgebied. Hostess inhuren via Beursbemanning kan door heel het land. Het uurtarief hostess is afhankelijk van de opdracht.

Denken mee
Hostesses kunnen worden ingezet op beurzen, congressen, openingen en andere feestelijke evenementen ter promotie van uw onderneming. Het inzetten van een hostess kan helpen bij het generen van meer bezoekers naar uw stand, kunnen een warm welkom zijn tijdens een feestelijke opening of zorgen voor de eerste kennismaking met uw product of dienst. Wij denken graag met u mee en komen met een passend voorstel. De juiste hostess inhuren doet u bij Beursbemanning.

Contactgegevens