Gastvrij Representatief Klantvriendelijk

Download de brochure

Hostesses

Voor feestelijke gelegenheden zorgt een professionele hostess voor een passend entree. Maar het ontvangen van gasten is niet het enige dat een hostess voor een bedrijf kan betekenen. Een hostess inhuren kan voor een beurs of evenement zeer interessant zijn. Met een open en toch proactieve houding is de gastvrouw of gastheer het eerste aanspreekpunt van een bezoeker. Zij kunnen bijvoorbeeld direct een korte introductie geven terwijl zij de bezoeker begeleiden naar de bestemming.

Eerste indruk
Een gastvrouw inhuren of hostess inhuren, kan via Beursbemanning. We hebben een breed inzetbaar team van hostesses. Alle hostesses van Beursbemanning zijn representatief, resultaatgericht en klantvriendelijk. Met deze eigenschappen laat een hostess en/of gastvrouw een positieve eerste indruk achter, niet over zichzelf, maar over de onderneming. Wij werken met ervaren hostesses, het zijn gedreven promotiedames en heren met een doeltreffende attitude. Zij zijn flexibel zowel in uren als in het werkgebied. Hostesses inhuren via Beursbemanning kan door heel het land. Het uurtarief van een hostess is afhankelijk van de opdracht. Neem contact met ons op voor meer informatie en het aanvragen van een offerte.

Hostess inhuren
Hostesses kunnen worden ingezet op beurzen, congressen, openingen en andere feestelijke evenementen ter promotie van uw onderneming. Het inzetten van een hostess kan helpen bij het generen van meer bezoekers naar uw stand, kunnen een warm welkom zijn tijdens een feestelijke opening of zorgen voor de eerste kennismaking met uw product of dienst. Wij denken graag met u mee en komen met een passend voorstel. De juiste hostess inhuren doet u bij Beursbemanning.

Contactgegevens