Uw eigen commerciële medewerkers

Download de brochure

Beursbemanning

Beursbemanning is niet alleen onze bedrijfsnaam, het staat voor een gekwalificeerde beursmedewerker, iemand met sales ervaring en productkennis. Deze representatieve salesmedewerker weet een product of dienst aan de man te brengen door zijn ruime ervaring. Denk aan iemand met een vlotte babbel, overtuigingskracht en mensenkennis. Uit het passerende publiek, spot de beursbemanner de potentiele klant. Spreekt deze op de juiste wijze aan en sluit de deal.

Beurbemanning inhuren
Beursbemanning doet dus meer dan alleen promotiewerk, maar is wel goed samen in te zetten met een promotieteam. De promotiedames en promotieheren trekken de aandacht van de bezoekers en verwijzen hen door naar de sales medewerkers Die vervolgens alle vragen kan beantwoorden en de klant kan overtuigen. De commerciële vaardigheden van beursbemanning wordt namelijk uitgebreid met kennis over uw product of dienst. Ons beurspersoneel krijgt een uitgebreide briefing waardoor zij volledig op de hoogte zijn en het product of dienst op de juiste wijze kunnen promoten. Wij nemen deze briefing uiteraard vooraf met u door en dit kan worden aangevuld of aangepast naar wens. Ook bedenken we samen de juiste manier van benaderen.

Passend bij uw onderneming
In ons bestand zitten vele gedreven en representatieve beurspersoneel, die zorgen voor de juiste beursbemanning van uw stand op een beurs, festival of ander evenement. Zo is uw stand bemand met personeel passend bij uw onderneming. Samen kijken wij naar de mogelijkheden. Wij werken met korte lijnen, mocht u vanwege topdrukte extra beurspersoneel nodig hebben, dan kunnen wij hiervoor zorgen.

Contactgegevens