Uw eigen commerciële medewerkers

Download de brochure

Beursbemanning

Een mooie stand op de perfecte locatie op die ene drukbezochte beurs alleen is niet voldoende. De medewerkers werkzaam in de stand zorgen ervoor dat de stand en de boodschap die het bedrijf wil overbrengen gezien wordt. Met een proactieve en enthousiaste houding maken zij contact met de bezoekers. Zij weten hoe zij een product of dienst aan de man moeten brengen en doen dat met veel plezier.

Uitgebreide briefing
De commerciële vaardigheiden van de stand medewerkers worden door Beursbemanning uitgebreid met kennis over het product of dienst. De medewerkers krijgen een uitgebreide briefing waardoor zij volledig op de hoogte zijn en het product of dienst op de juiste wijze kunnen promoten. Wij nemen deze briefing vooraf met u door. Zo zijn onze standmedewerkers ook in staat vragen van bezoekers te beantwoorden.

Honderd

In ons bestand zitten meer dan honderd representatieve en enthousiaste standmedewerkers met verschillende achtergronden en ruime ervaring. Zo is uw stand bemand met personeel passend bij uw onderneming. Samen kijken wij naar de mogelijkheden. Wij werken met korte lijnen, mocht u vanwege topdrukte extra personeel nodig hebben, dan kunnen wij hiervoor zorgen.

Neem contact met ons op voor meer informatie, wij adviseren u over de mogelijkheden ook in combinatie met andere diensten van Beursbemanning.

Contactgegevens