Het laagste tarief van Nederland voor het inhuren van een hostess of promotie-dame! 

Download de brochure

Actie: voordelig uurtarief 

VANWEGE DE POSITIEVE REACTIES IS DE TIJDELIJKE ACTIE VAN BEURSBEMANNING TOT DECEMBER 2016 VERLENGD

Beursbemanning biedt tijdelijk een actie aan voor het inhuren van een hostess en / of een promotiedame. Beursbemanning behoort in Nederland tot de grotere bemiddelaars voor het inzetten van hostesses en promotie-dames voor:

  • evenementen
  • beurzen
  • openingen
  • product-promoties

De hostesses / promotie-dames van Beursbemanning zijn representatief en ervaren. De hostess / promotie-dame is in te huren voor een dagdeel, een gehele dag, eventueel gecombineerd met een inzet in de avonduren en het weekend alsmede voor een langere termijn. 

Beursbemanning hanteert tijdelijk een speciaal uurtarief. Beursbemanning laat u op deze wijze bekend maken met de kwaliteit van onze hostesses- en promotiedames tegen een zeer voordelig uurtarief. 

Neem nu contact op om een hostess / promotie-dame in te huren of een promotieteam samen te stellen uit meerdere hostesses / promotie-dames. Mail naar info@beursbemanning.nl of bel naar 06-25016027. 

 

Slechts € 19,95

Beursbemanning biedt u een hostess / promotiedame aan voor slechts € 19,95 ex BTW per uur. Dit uurtarief is voor deze kwaliteit van de dienstverlening van de hostesses / promotiedames in Nederland het voordeligste. De hostesses / promotiesdames van Beursbemanning zijn direct inzetbaar in geheel Nederland (vraag naar de voorwaarden voor aanvullende kosten).

Beursbemanning biedt dit uurtarief voor deze kwaliteit van dienstverlening slechts tijdelijk aan. Neem contact op om direct een hostess / promotiedame in te huren of een promotieteam samen te stellen.  

Direct inhuren

Mail naar info@beursbemanning.nl of bel naar 06-25016027